Tabulkové čokolády, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Jednoduchá chuť, ale komplexní pro své orgaoleptické vlastnosti. Vyrobeno ze dvou ingrediencí, které vyzdvihují aroma surového kakaa Criollo a jeho nutriční správné vazby. Ocení...
Intezivně hořká nugátová čokoláda s vysokým podílem piemonstských lískových oříšků.
Extra hořká čokoláda s krystalovým cukrem se zázvorem a kandovanou citrónovou kůrou.
Extra hořká tabulková čokoláda s kakaovými boby.
Extra hořká tabulková čokoláda Ekvádor 75%
Extra hořká tabulková čokoláda s mátovými cukrovými krystaly.
Extra hořká čokoláda s kandovanou pomerančovou kůrou a karamelizovanými mandlemi.
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...