Hořká čokoláda, Strana 4
Nejprodávanější
Značky

Do 80% tmavého základu je přimícháno 9 % plodů Goji a stejný díl celých loupaných zrn pohanky. Výsledkem je konzistence mezi měkkostí bobulí a mimořádně křupavým efektem, který...

Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...

Hořká čokoláda s celými lískovými oříšky (24%).

Hořká čokoláda s celými lískovými oříšky (24%)

Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...

Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...

Hořká čokoláda s celými lískovými oříšky (18%)