Hořká čokoláda, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně...
Tato kvalitní jemná krémová hořká čokoláda nechává vyniknout aroma nepraženého kakaa Criollo a má přirozeně ovocnou a květinovou chuť. Špetka kakaového másla dodá správnou...
Tato jemná krémová čokoláda je vyrobena ze dvou složek: kakaové pasty a mízy z kokosového květu. Kompromis hořké čokolády a sladké chuti.
Jednoduchá chuť, ale komplexní pro své orgaoleptické vlastnosti. Vyrobeno ze dvou ingrediencí, které vyzdvihují aroma surového kakaa Criollo a jeho nutriční správné vazby. Ocení...
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...
Do 80% tmavého základu je přimícháno 9 % plodů Goji a stejný díl celých loupaných zrn pohanky. Výsledkem je konzistence mezi měkkostí bobulí a mimořádně křupavým efektem, který...
Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...
Hořká čokoláda s celými lískovými oříšky (24%).
Hořká čokoláda s celými lískovými oříšky (24%)
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...