Hořká čokoláda, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Extra hořká čokoláda s krystalovým cukrem se zázvorem a kandovanou citrónovou kůrou.
Extra hořká tabulková čokoláda s kakaovými boby.
Extra hořká tabulková čokoláda Ekvádor 75%
Extra hořká čokoláda s malinami a karamelizovanými mandlemi.
Extra hořká tabulková čokoláda s mátovými cukrovými krystaly.
Extra hořká čokoláda s karamelizovanými pistáciovými zrnky.
Extra hořká čokoláda s kandovanou pomerančovou kůrou a karamelizovanými mandlemi.
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...
Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...
Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...