Cukrovinky, Strana 6
- Podle značek
- Bonboniéry
- Mozartovy koule
- Tabulková čokoláda
- Truffles
- Pralinky
- Nugát
- Marcipán
- Čokodárky
- Čokoládové pomazánky
- Želé bonbóny
- Sušenky bez cukru
Nejprodávanější
Značky
Mléčná čokoláda bez cukru se sladidlem Maltitol.
Čokoládový bonbón plněný lískooříškovým nugátovým krémem (23%) a mandlovým krémem (35%).
Prémiové belgické pralinky plněné čokoládovým lanýžem s příchití macchiata a karamelu. Plechová dóza.
Luxusní belgické čokoládové pralinky z ganache obaleném kakaovým práškem v plechové dóze.
Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...
Nečekaně krémová M!lky rostlinná čokoláda, kulatý pocit, vyvážená chuť kakaa, správně sladká z nektaru kokosových květů. Čokoláda vyrobená z inovativního hydrolyzovaného...
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...
Nečekaně krémová M!lky rostlinná čokoláda, kulatý pocit, vyvážená chuť kakaa, správně sladká z nektaru kokosových květů. Čokoláda vyrobená z inovativního hydrolyzovaného...
Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...
Tato kvalitní jemná krémová hořká čokoláda nechává vyniknout aroma nepraženého kakaa Criollo a má přirozeně ovocnou a květinovou chuť. Špetka kakaového másla dodá správnou...
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...