Cacao Crudo (Itálie), Strana 2
Nejprodávanější
Značky

Tato kvalitní jemná krémová hořká čokoláda nechává vyniknout aroma nepraženého kakaa Criollo a má přirozeně ovocnou a květinovou chuť. Špetka kakaového másla dodá správnou...

Tato jemná krémová čokoláda je vyrobena ze dvou složek: kakaové pasty a mízy z kokosového květu. Kompromis hořké čokolády a sladké chuti.

Jednoduchá chuť, ale komplexní pro své orgaoleptické vlastnosti. Vyrobeno ze dvou ingrediencí, které vyzdvihují aroma surového kakaa Criollo a jeho nutriční správné vazby. Ocení...

Nečekaně krémová M!lky rostlinná čokoláda, kulatý pocit, vyvážená chuť kakaa, správně sladká z nektaru kokosových květů. Čokoláda vyrobená z inovativního hydrolyzovaného...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...

Do 80% tmavého základu je přimícháno 9 % plodů Goji a stejný díl celých loupaných zrn pohanky. Výsledkem je konzistence mezi měkkostí bobulí a mimořádně křupavým efektem, který...

Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...

Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...

Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...