Bonboniéry, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Kombinace nejlepší čokolády a nejlepších lískových ořechů z Piemontu přináší sametové a naprosto jedinečné potěšení.

Čokoládový bonbón z mléčné čokolády s lískovými oříšky Gianduia.

Lahvičky plněné světoznámou jemnou brandy Asbach (12 kusů), uvnitř cukrové krusty a jemné hořko-sladké čokolády,

Bonbón z bílé čokolády plněný pistáciovým krémem (54%).

Bonbón z hořké čokolády plněný čokoládovým krémem (56%)

Pravá Reber Mozartova srdíčka špičkové kvality z jemného lískooříškového nugátu a pistáciového marcipánu z čerstvě pražených zelených pistácií ve dvojité vrstvě hořké alpské...

Tmavá hořká čokoláda se smetanovou náplní a s kousky kakaových bobů.

Vynikající jemné čokoládové lanýže z Francie - čistá chuť ganache (smetana 33% a hořká čokoláda 60%) v jakostním hořkém kakau v elegantní černé dóze.

Směs pralinek v dárkovém balení ve zlaté barvě s mašlí. Piemonte - Unikátní mléčná a tmavá čokoláda Gianduia s celými lískovými oříšky Nocciolotta - Skořápka z...

Směs pralinek v dárkovém balení. Piemonte - Unikátní mléčná a tmavá čokoláda Gianduia s celými lískovými oříšky Nocciolotta - Skořápka z mléčné čokolády...

Dárkové balení tří druhů pravých Reber koulí špičkové kvality - Mozart Kugeln (Mozartovy koule) - lískooříškový nugát, mandlový a pistáciový marcipán, vrstva mléčné a vrstva...

Višně kyselky (tmavě červené a velmi kyselé višně) jsou dlouhodobě naloženy v alkoholu (brandy Asbach) a poté zalité do jemné hořko-sladké čokolády. Bez cukrové krusty.