Nugát
Co je vlastně nugát? Nugát je cukrářská hmota z cukru, pražených mandlí nebo oříšků (vlašský ořech a lískový ořech jsou nejběžnější) a doplněná dalšími složkami (například kandovaným ovocem). Je používám jako náplň do pralinek nebo jako samostatný produkt.
Jeden z nejkvalitnějších nugátů je Gianduia nugát, který jako první začal vyrábět italský chocolatier Caffarel. Gianduia nugát se vyznačuje vysokým podílem lískových oříšků. Není náhodou, že Gianduia nugát od Caffarel je považován za nejkvalitnější a to právě díky ĺískovým oříškům z Itálii z oblasti Piemonte.
Nejprodávanější
Značky

Lahodná klasická pomazánka Gianduia s 15% piemontských lískových ořechů Přírodní recepty bez palmového oleje.

Pomazánka z hořké čokolády z lískových oříšků Piemonte.

Piemontem vytvořil Caffarel mistrovské dílo, které kombinuje krémová čokoláda Gianduia s křupavými celými lískovými oříšky

Nugát z tmavé čokolády s celými lískovými ořišky Piemonte
![4442 cervena[1]](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.coko-shop.cz/user/shop/detail/3074_4442-cervena-1.jpg?66a1f985
)
Nejlahodnější směs čokoládových bonbónů.

Oblíbená italská specialia Gianduia. Lískooříškový nugát s vysokým obsahem oříšků Piemonte

Výběr specialit Baratti & Milano v bílé nebo modré kazetě s látkovou zlatou mašlí

Směs pralinek a čokolád v dárkovém balení vás ohromí nejen svojí extra velikostí, ale i vysokou kvalitou od italských mistrů. Součástí je i dárková látková taška firmy Baratti...